Op deze website vindt u alle informatie over het Chopinplein, kijk hier gerust even rond, kom gezellig langs bij één van onze winkels of breng een bezoek aan onze versmarkt!

U bent ALLEN welkom op ons vernieuw(en)de Chopinplein!

Het Chopinplein is al jaren een begrip in Culemborg en omstreken, het Chopinplein staat voor persoonlijk, cultureel en samen! We doen het met elkaar, voor elkaar. U vindt op het Chopinplein een breed aanbod van verschillende winkels en ambachten en uiteraard onze bekende weekmarkt.

Zien wij u snel op het Chopinplein?
We staan voor u klaar!
Image
Image

Winkels

Markt

Agenda 2024

Naast het brede aanbod van diverse winkelmogelijkheden, biedt het Chopinplein u ook de mogelijkheid om te genieten van verschillende evenementen rondom het plein. Voor een overzicht van deze evenementen kunt u terecht bij onze digitale agenda. Zo blijft u altijd op de hoogte van wat er speelt bij het Chopinplein.
Image

1-9 t/m 28-9-2024
Welke familie verdiend een familiebox?

Image

14-12-2024
December activiteiten

Image

30-11-2024
Rad van fortuin

Facebook & Instagram

Wist u dat het Chopinplein ook actief is op socialmedia? Wij zijn actief op Facebook en Instagram. Neem snel een kijkje en blijf op de hoogte van winacties, aanbiedingen en andere leuke acties rondom het Chopinplein!

Image

Bezoeker

Uw ervaring als bezoeker staat centraal bij het Chopinplein. Wij proberen u dagelijks te verrassen met aanbiedingen, winacties en leuke evenementen. Daarnaast proberen wij ons aanbod altijd te vergroten zodat wij naar al uw wensen kunnen voldoen. Mocht u iets missen of heeft u andere tips voor ons, horen wij dat graag.
Image
Image

Winkelier

Alle winkeliers van Chopinplein houden van persoonlijk en daarom zijn de gezichten je vast bekend! Elke dag wordt u weer verrast met een ander vers assortiment. Onze winkeliers staan dagelijks voor u klaar om u met alle gemakken te voorzien. Het gemak stopt dus niet bij het gratis parkeren, maar begint hier pas.
Image
Image

Contact

Winkelcentrum Chopinplein

Chopinplein
4102 Culemborg

Route