Het leukste winkelcentrum van Culemborg!             Aanbiedingen

Bloemenhuis Terweyde

Bloemenhuis Terweyde al 50 jaar een begrip op het Chopinplein.

Al sinds 1970 gevestigd aan het Chopinplein. Direct na de oplevering van het flatgebouw heeft familie de Graaf de bloemenwinkel opgericht. “Van alle zaken in dit winkelcentrum zijn wij de enige die vanaf het begin hier zijn gevestigd”, zegt mijnheer de Graaf. Onder hun leiding is ‘Bloemenhuis Terweyde’ een begrip geworden in Culemborg.

Sinds augustus 2018 hebben 2 jonge bloemisten het stokje na bijna 50 jaar overgenomen van de Fam. De Graaf. Er zijn natuurlijk dingen veranderd bij Bloemenhuis Terweyde om te zorgen dat de winkel weer helemaal klaar is voor de toekomst. Waarbij de focus nog steeds ligt op de meest verse bloemen en planten. Ook zijn er nieuwe vazen en bijzondere soorten snijbloemen en planten bij gekomen. We blijven sowieso Fidrio glaswerk, Pomme-pidou spaarpotten en zeker ook ScentOil en ScentChips verkopen. 
Wij zijn regelmatig op zoek naar de laatste trends, zodat we altijd wel iets leuks hebben staan voor jong en oud. Mede doordat we dagelijks naar de bloemenveiling in Ede rijden kunnen we snel inspelen op de vragen en wensen van dat moment. Wij kunnen door middel van onze eigen bezorgservice door heel Culemborg en omstreken de mooiste boeketten verzorgen en bezorgen.
Voor bezorgingen buiten Culemborg kunnen wij zorgen. Dit door andere bloemisten binnen en buiten Nederland. Ook voor bijzondere wensen en speciaal bloemwerk kan men bij ons terecht. Speciaal voor zakelijke klanten hebben we een eigen inlogsysteem, zodat zij rechtstreeks de mooiste boeketten kunnen bestellen en laten bezorgen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Björn Peterse en Marloes van Nuijssenborgh en sinds augustus 2018 de nieuwe eigenaren van bloemenhuis Terweyde. Lees hier verder

Contact

Chopinplein 1b
4102 CP Culemborg
0345-514170
Website

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Adres


Winkelcentrum Chopinplein
Chopinplein 
4102 CX Culemborg

email via het contactformulier
Social media