Het leukste winkelcentrum van Culemborg!             Aanbiedingen

Kaashandel Cromwijk

In 1987 is mijn vader ( Arie) begonnen met kaas te verkopen in Culemborg op het Chopinplein. Wij bezoeken het plein dus al bijna 30 jaar, en dat twee keer per week. Elke woensdag en zaterdag staan we klaar om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Ik zelf (Maarten), was eerst niet van plan om door te gaan met de kaas. Na twee jaar land en watermanagement gestudeerd te hebben kwam ik er achter dat mijn hart wel bij het marktleven lag. De contacten met mensen en het relaxte sfeertje bevallen mij nog steeds prima. Ondertussen sta ik alweer 18 jaar op het Chopinplein. Drie jaar geleden heb ik het helemaal van mijn vader over genomen en hoop nog heel lang te komen.

Wij werken voornamelijk met kaas die natuurlijk gerijpt en ambachtelijk geproduceerd is. Vooral de lijn Stolwijkse boerenkazen die wij in ons assortiment hebben is het neusje van de zalm. Het grappige is dat mijn oma vroeger zelf kaas maakte en deze verkocht aan dezelfde groothandel waar ik nu mijn boeren kazen inkoop.

Ook hebben we nog een behoorlijk assortiment aan boeren kruidenkazen en buitenlandse kaas. Dit om een zo groot mogelijk publiek te kunnen voorzien in hun wensen. Mijn streven is om het stukje ambacht als kaasboer, zo goed mogelijk neer te zetten in de hedendaagse moderne tijd. Wij staan dan ook met veel enthousiasme klaar om onze klanten het naar hun zin te maken, met heerlijke producten en goed advies.

Maarten Cromwijk

Contact

Chopinplein 30
4102 CV Culemborg
0318-750217

Openingstijden

Zaterdag: 07:30 - 16:00

Adres


Winkelcentrum Chopinplein
Chopinplein 
4102 CX Culemborg

email via het contactformulier
Social media