Het leukste winkelcentrum van Culemborg!             Aanbiedingen

Interview Bloemenhuis Terweyde

Wie zijn wij?

Wij zijn Björn Peterse en Marloes van Nuijssenborgh en sinds augustus 2018 de nieuwe eigenaren van bloemenhuis Terweyde. Björn heeft ruim 13 jaar ervaring in bloemenwinkels én met de inkoop van de bloemen en planten. Hij zorgt dat er elke ochtend een verse aanvoer is van bloemen en planten. Marloes (met 7 jaar ervaring) is samen met het personeel het gezicht van de winkel. Zij zorgen dat er elke ochtend een voorraad met de meest verse uiteenlopende boeketten klaar staan. Natuurlijk kunnen wij boeketten geheel naar uw wens samenstellen.

Dagverse aanvoer

Elke ochtend loopt de wekker vroeg af, zodat we elke dag op de bloemenveiling in Ede de mooiste en de meest verse bijzondere bloemen en planten kunnen inkopen. Waarbij de kwaliteit voorop staat, zodat u het langst kunt genieten van uw bloemen en planten.

 peciaal bloemwerk

Dankzij de geruime ervaring van onze bloemisten bent u bij ons altijd aan het juiste adres voor speciaal bloemwerk en kunnen we altijd mooie bloemstukken voor rouw- en huwelijks gelegenheden maken. Ook hebben we ervaring met het opmaken van grote zalen voor bijvoorbeeld open dagen en andere evenementen. Om u hierin het best van dienst te kunnen zijn is het altijd het beste om even bij ons langs te komen, om uw wensen te bespreken.

Fidrio , Pomme-pidou en ScentChips/Olie

Fidrio
Al een paar jaar zijn we verkopers van Fidrio glaswerk. Deze met de mond geblazen vazen hebben elk een unieke kleurencombinatie en vorm. Doordat men houten mallen gebruikt wordt de vaas elke keer net even anders. Daarnaast blijven de luchtbellen en andere accenten zichtbaar zodat u altijd verzekert bent van een mooie unieke ambachtelijke vaas van een hoge kwaliteit. Wij veranderen regelmatig het assortiment vazen zodat we altijd een leuke en bijzondere vaas hebben staan voor elke gelegenheid.

Pomme-pidou.
Het van oorsprong Belgische merk Pomme pidou heeft voor elke gelegenheid een leuke spaarpot. Naast dat alle spaarpotdieren zijn ‘geboren’ in België, is elke spaarpot uniek met de hand gemaakt.

Oók leeg zijn deze spaarpotdieren een Eyecatcher in elke kamer.

ScentChips
ScentChips zijn kleurrijke waxchips die een heerlijke geur verspreiden wanneer je ze in een ScentBurner (theelicht) of ScentWarmer (elektrisch) verwarmt. De ScentChips kan je met elkaar blenden waardoor je, je eigen favoriete geur samenstelt. De ScentChips worden met de hand gemaakt van de beste kwaliteit materialen, natuurlijke geuroliën en plantaardige kleurstoffen. Om er zeker van te zijn dat u de heerlijkste geuren in huis heeft, hebben wij speciaal voor u de Luxx Collection met de meest heerlijke parfum geuren ingekocht.

ScentOil
Daarnaast hebben wij ook ScentOil in ons assortiment opgenomen. Dankzij de ScentBurner heb je in een handomdraai een heerlijke geur in huis, kantoor, winkel of Wellness ruimte. Deze ScentOils zijn geuroliën voor gebruik in een ScentLamp.  Wanneer de olie in een olielamp van ScentChips gaat en u deze 4 minuten aansteekt en vervolgens uitblaast, vult de ruimte zich met de heerlijkste geur. Deze hebben wij in diverse geuren in de winkel staan en kunt u deze ter plekke ontdekken, zodat u de heerlijkste geuren mee naar huis kunt nemen

Adres


Winkelcentrum Chopinplein
Chopinplein 
4102 CX Culemborg

email via het contactformulier
Social media