Het leukste winkelcentrum van Culemborg!             Aanbiedingen

BLITZwear - Fashion With Passion

Irene Holla is de nieuwe eigenaresse van Blitzwear aan het Chopinplein. Ze heeft de zaak overgenomen van Nicole, die wegens gezondheidsproblemen moest stoppen. Irene kende de winkel en de vorige eigenaresse en besloot haar vaste baan op te geven en haar droom te volgen. Nu staat ze in haar eigen winkel.

Blitzwear is anders dan anderen. Lekkere draagbare mode tegen een leuke prijs. Maar ook mode met hier en daar net iets meer. Een strikje, printje of glimmertje. Leuk voor overdag, op het werk en of op vakantie.
Irene tovert met een lach een glitter hotpants uit het rek. Er is er maar één, hij is verschrikkelijk 'over the top', maar wie de blitz wil maken op Ibiza of ander vakantieoord, kan er mee voor de dag komen.
Irene: ,,Dit is een uiterste, maar kijk eens. Deze long shirts zijn toch heerlijk. En hier heb ik broeken voor thuis op de bank. Comfortabel en niet duur.'' Ze haalt een stretch-jurkje van de hanger en demonstreert dat ook deze voor veel maten geschikt is. Irene geniet.

Haar doel is om de winkel te houden zoals hij was. Een leuke winkel met leuke klanten die hier leuke betaalbare kleding komen kopen. Toen ze pas in Culemborg kwam en de winkel binnenliep, was ze meteen verkocht. De nieuwe eigenaresse uit de buurt van Amsterdam kon het niet laten om regelmatig even bij te shoppen. En nu de tijd rijp is, laat ze haar boekhoudbaan achter zich en stort ze zich vol overgave op haar nieuwe toekomst.

Irene: ,,Vrijdagmiddag ben ik voor het eerst open gegaan. Dat was om te wennen aan het kassasysteem, de winkel en alles wat er bij komt kijken. Ik had al eerder een leuke collectie ingekocht en heb vrijdagavond alles aangevuld. Dat voelde goed. Ook de reacties die ik kreeg en nog steeds krijg zijn zeer positief. En het weer werkt natuurlijk volop mee. De driekwart broeken, korte broeken, shirts en hemdjes doen het bijvoorbeeld uitermate goed. In augustus krijg ik de nieuwe collectie binnen en dat is ook weer een avontuur.''

Qua inrichting houdt Irene het voor het merendeel bij het oude. Misschien iets meer aangeklede torso's in de winkel, maar dat is het dan ook wel. Een ander blijvertje zijn de Karostar broeken. Broeken met een maatje met iets stretch, ze zijn soepel en hebben een goede pasvorm. Een goed alternatief zijn de Goodies Jeans. Ook weer zo'n merk met een eigen uitstraling.

Ze liggen naast de joggingpakken die handig op de camping zijn. ,,Er prikt geen mug doorheen'', verzekert Irene. Ze vertelt dat ze zelf gek is op turquoise en dat ze die kleur echt als een rode draad door haar winkel laat lopen. Ook in de sieradenlijn komt het opvallende blauwgroen naar voren.

Wie verder snuffelt kan genieten van leuke riemen, mooie waxbroeken, tunieks in vele maten en op nog meer manieren te dragen, handige shirts en tops en jurkjes. Straks komen daar warme jassen en truien waar je in kunt wonen en behaaglijke vesten bij.

Bron: Culemborgse Courant. Auteur: Neeltje van Triest

Contact

Chopinplein 20
4102 CV Culemborg
E-mail

Openingstijden

Maandag: Gesloten 
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Adres


Winkelcentrum Chopinplein
Chopinplein 
4102 CX Culemborg

email via het contactformulier
Social media