Het leukste winkelcentrum van Culemborg!             Aanbiedingen

Atlas eethuis

Eigenaar Mehmet Erciyes van Atlas Versmarkt hoopt half april een uitgebreide markthal met groenten, fruit, vlees, brood, kaas en allerlei ander lekkers op het Chopinplein te openen. De complete nog niet benutte winkelruimte onder de Chopinflat neemt hij voor zijn rekening. En op de hoek treft hij momenteel voorbereidingen voor een Turks restaurant.

Mehmet is bekend van de kleurrijke en geurende groentewinkel op het hoekje van de Zandstraat en de Varkensmarkt. Maar nu is hij al weken druk met de voorbereiding van een groot project. Er zit duidelijk schot in de zaak, de koelcellen staan op hun plaats en meer en meer wordt de inrichting zichtbaar. Mehmet: ,,Het kan hier veel gezelliger worden. Het moet leuk zijn voor de hele buurt. Niet alleen mensen uit Culemborg moeten hier komen winkelen, maar ook van verder uit de regio.''

Hij vertelt dat zijn restaurant zo'n 80 vierkante meter zal zijn. De medewerkers werken hier uitsluitend met alle verse ingrediënten uit de markthal. Verse pizza, traditionele döner, soep met aubergines, lekkere broodjes en natuurlijk koffie met vers gebak. ,,Mensen kunnen hier kennismaken met de Turkse keuken en het in de markthal hiernaast kopen. Alles wordt prachtig en goed van smaak. Niet alleen maar ijsbergsla met tomaten.'' Hij trekt de vergelijking met zijn winkel aan de Zandstraat, waarin hij ook heel veel lekkers biedt. Niet alleen Turks, maar ook Aziatisch, Chinees en bijvoorbeeld Indisch. Het wordt een multicultureel aanbod met lekkers uit alle windstreken.

In de nieuwe winkel komt naast het grote assortiment aan exotische levensmiddelen, onder andere een verse halal slagerij met allerlei vleesproducten, een bakker met onder andere vers Turks brood, zoete baklava, een complete notenbar en veel verse en gedroogde kruiden.
Mehmet: ,,Bij elkaar zo'n 150 verschillende groenten en fruit op 300 vierkante meter verkoopruimte. Als je al 28 jaar handelt, weet je wel wat de mensen willen. We gaan samenwerken met de andere winkeliers en hopen meer publiek naar het Chopinplein te trekken. Bedrijfsleider Ersan Ósalan neemt ook hier de leiding op zich en een neef van me werkt als kok in het restaurant.''

Hij lacht en vertelt dat hij straks zelf wil gaan genieten. Lekker op het terrasje onder de overkapping op het Chopinplein. En nieuwe plannen uitdenken. Mehmet heeft nog veel meer ideeën.

Bron: Culemborgse Courant - auteur: Neeltje Triest.

Contact

Chopinplein 26
4102 CV Culemborg
0345-709252
Website

Openingstijden

Maandag: 10:00 tot 22:00
Dinsdag: 10:00 tot 22:00
Woensdag: 10:00 tot 22:00
Donderdag: 10:00 tot 22:00
Vrijdag: 10:00 tot 22:00
Zaterdag: 10:00 tot 22:00
Zondag: 10:00 tot 22:00

Adres


Winkelcentrum Chopinplein
Chopinplein 
4102 CX Culemborg

email via het contactformulier
Social media