Nieuws van het Chopinplein.

Evenement Zaterdag 15 april 2017

Aanstaande zondag 16 april is het alweer Pasen.

Deze vrolijke hazen (4) lopen op Zaterdag 15 april door het winkelcentrum en geven alle kinderen een heerlijk paaseitje. Uiteraard gaan ze met de kinderen op de foto en begeven ze zich in en rondom de winkels. Een onvergetelijk moment voor de jonge bezoekers van uw winkelcentrum.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       Mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds Culemborg. Powered by Promo Extended  

De afgelopen maand stond in teken van de Make a Wish actie.
Een actie waarbij iedereen een wens voor een ander kon indienen.
Hieruit zijn een paar hele mooie wensen gekomen en bij een aantal van deze wensen zijn we met de Chopinplein filmcrew langs gegaan! 
Gelukkig nieuwjaar allemaal!
 
 
 
 
 
 
 

 

Laat uw wens uitkomen bij Winkelcentrum Chopinplein!

Heeft u altijd al willen eten in een bepaald restaurant of willen overnachten in een mooi hotel of nog mooier… u wilt uw vader, moeder of andere geliefde in het zonnetje zetten met een mooie wens?

Namens Winkelcentrum Chopinplein en ondernemersfonds Culemborg maakt u vanaf 10 t/m 24 december kans om deze wens in vervulling te laten gaan.Vanaf 10 december zullen er 3 inleverpunten staan in het winkelcentrum waar u uw wens in kan inleveren. Uw wens bon kunt u ophalen in één van de winkels van Winkelcentrum Chopinplein.

Ook zullen de wensdames op 10, 17 en 24 december van 11.00 – 15.00 in het Winkelcentrum lopen om u te helpen met uw wens.

Like ook zeker onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van deze mooi actie!https://www.facebook.com/chopinplein

Tot in Winkelcentrum Chopinplein!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
tango.jpgbig-bazar.pngako-culemborg.jpgmeijs-brood.jpgcoop-culemborg.pngklein_kwalitaria.jpegdierenspeciaalzaak-arry.jpgdonner-lalo.jpgdrogisterij-muller.jpgmarskramer.jpgkapsalon-lalo.jpgblitzwear_logo_kl.jpgsalon-modern.jpgDominos_logo-1.pngLogo100x100.jpgwilfred-de-jong.jpgBibis_Cafe_logo_br_aangepast.jpgbloemenhuis-terweyde.jpg
Welcome 200GBP Bonus at Bet365 here.